Stran 1 od 13
20.10.2023NOVI Tehnični kalkulator CASIO FX-991CW

Casio FX-991CW  je še nadgrajena izvedba izjemno priljubljenega modela FX-991EX!

Ta model se poleg LCD-zaslona visoke ločljivosti ponaša s privlačno zasnovo tipk in razporeditvijo tipkovnice, ki ga ločuje od drugih znanstvenih žepnih kalkulatorjev.

Kalkulator je opremljen z LCD zaslonom visoke ločljivosti v sivi skali s štirimi stopnjami osvetlitve. Upravljanje s kalkulatorjem je izredno enostavno, saj se pogosto uporabljene tipke nahajajo na sredini tipkovnice, tako kazalec, kot tipke pa so barvno kodirane. Nova serija ClassWiz je zmogljivejša, ponaša se s široko paleto različnih funkcij, preko 540!

Poleg pomoči pri osnovnih izračunih, kalkulator uporabniku omogoča numerično reševanje enačb v naravnem prikazu in uporabo preproste preglednice. Poleg tega imajo novi kalkulatorji ClassWiz izboljšano shranjevanje funkcij in za popestritev aplikacijo Maths Box, ki omogoča simulacijo do 250 metov kock ali kovancev. Te lastnosti spodbujajo učenčevo radovednost in jih motivirajo za učenje.

Rezultate, prikazane na zaslonu, je mogoče pretvoriti v kodo QR z dotikom tipke in jih nato prikazati na pametnem telefonu ali tablici in seveda tudi pošiljati naprej drugim osebam v pregled…

Za varno uporabo je kalkulator vgrajen v čvrsto ohišje, velikost kalkulatorja je 10,7 × 77,0 × 162 mm, napajanje pa kot pri večini kalkulatorjev CASIO solarno + baterija L44.

Tehnične specifikacije modelov FX-991CW, FX-85CW:

Velikost: 10,7 × 77,0 × 162 mm

Teža: pribl. 95 g (vključno z baterijo)

Dvosmerno napajanje: sončna celica in 1 gumbasta baterija LR44

Življenjska doba baterije: 2 leti (na podlagi 1-urne uporabe dnevno)

Samodejni izklop: po pribl. 10 minut nedejavnosti

Dodatki: trda torbica

 
Preberi več
NOVI Tehnični  kalkulator CASIO FX-991CW
Stran 1 od 13