Izdelava in prodaja kartonažnih izdelkov

Se vam je že zgodilo, da ste želeli poslati izdelek, pa niste našli ustrezne embalaže? Oglejte si našo ponudbo in prepričani smo, da vas bo naša embalaža navdušila.

Ali ste vedeli, da je kartonasta škatla nastala po naključju? Res je. V 70-tih letih 19. stoletja, je tiskar Robert Gair pomotoma zarezal v papirnato vrečko, ki jo je prepogibal. Vse ostalo je zgodovina. Če vas zanima, kako nastaja karton, si oglejte odličen video na naši spletni strani.   Pri nas izdelujemo kartonažo različnih velikosti, barv in nosilnosti, saj je na voljo tako dvoslojna lepenka, troslojna, petslojna ali sedemslojna lepenka.

Pri vašem poslovanju transportna embalaža zagotovo predstavlja strošek, ki bi ga v prihodnje želeli zmanjšati in zaradi tega je naše podjetje pravi partner za vas. Prodaja in izdelava škatel in kartonov različnih dimenzij, barv, nosilnosti … po potrebi naročnika. Izdelane kartone dobavimo v roku 5 delovnih dni na vaš naslov.

Kartonažni izdelki


Vrste in oblike kartonastih izdelkov

 

Katalog kartonaže

Kako nastaja karton

Kartonska škatla je nastala po naključju, ko je v 70 letih tiskar Robert Gair pomotoma zarezal v papirnato vrečko, ki jo je prepogibal in se nato odločil ustvariti močnejšo škatlo iz lepenke.

Kartonske škatle so različne, vsem pa so enake tri osnovne sestavine. Naguban papir ali plis, ki je ujet med plasti ravnega papirja. Združeni tvorijo tako imenovano valovito lepenko. Izdelava kartona se začne z veliko rolo delno recikliranega papirja, proces izdelave pa si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

Osnovne vrste valovitne lepenke