Izdelava in prodaja kartonaže

Se vam je že zgodilo, da ste želeli poslati izdelek, pa niste našli ustrezne embalaže? Oglejte si našo ponudbo in prepričani smo, da vas bo naša embalaža navdušila.

Pri nas izdelujemo kartonažo različnih velikosti, barv in nosilnosti, saj je na voljo tako dvoslojna lepenka, troslojna, petslojna ali sedemslojna lepenka.

Pri vašem poslovanju transportna embalaža zagotovo predstavlja strošek, ki bi ga v prihodnje želeli zmanjšati in zaradi tega je naše podjetje pravi partner za vas. Prodaja in izdelava škatel in kartonov različnih dimenzij, barv, nosilnosti … po potrebi naročnika. Izdelane kartone dobavimo v roku 5 delovnih dni na vaš naslov.

Kartonažni izdelki


Vrste in oblike kartonastih izdelkov

V našem katalogu kartonaže boste zagotovo našli obliko kartona, ki bo ustrezala vašim željam in potrebam. Naročite lahko poljubno dimenzijo notranjih mer škatle in tip oblike. Poleg najbolj priljubljene oblike FEFCO 0201 in mnogih drugih boste lahko izbrali tudi embalažo, ki je primerna za darila, izseke za knjige ali pa embalažo, ki bo služila kot ovoj. Embalažo, ki si jo boste izbrali, lahko tudi potiskamo, v celoti ali le z logotipom. Rešitev imamo tudi za tiste, ki ne želijo škatle lepiti in jo želijo le zložiti. Med več kot 140-timi različnimi oblikami kartona, izberite svoj tip škatle, ki se bo enostavno zložila v lično in trpežno embalažo.

Cenjene kupce seznanjamo, da se vsi klišeji in izsekovalna orodja po 2 letih od zadnjega naročila zavržejo.

Hvala za razumevanje.

 

Katalog kartonaže

Kako nastaja karton

Ali ste vedeli, da je kartonska škatla nastala po naključju? Res je. V 70-tih letih 19. stoletja, je tiskar Robert Gair pomotoma zarezal v papirnato vrečko, ki jo je prepogibal in se nato odločil ustvariti močnejšo škatlo iz lepenke.

Kartonske škatle so različne, vsem pa so enake tri osnovne sestavine. Naguban papir ali plis, ki je ujet med plasti ravnega papirja. Združeni tvorijo tako imenovano valovito lepenko. Izdelava kartona se začne z veliko rolo delno recikliranega papirja, proces izdelave pa si lahko ogledate v spodnjem posnetku.




Osnovne vrste valovitne lepenke

V naši ponudbi imamo več vrst lepenk. Na voljo je dvoslojna lepenka, trislojna lepenka, petslojna lepenka in sedemslojna lepenka. Te je moč dobiti v rjavi ali beli barvi. Izdelane so iz recikliranega materiala. Da so nekatere izdelane tudi iz 100% recikliranega materiala, kaže na visoko ekološko usmerjenost našega podjetja. Izbirali boste lahko med lepenkami različnih trdot in nosilnosti ter tudi med takimi, ki so vlagoodporne. Tehnične lastnosti posameznih lepenk lahko preverite spodaj.