Katalog Mitutoyo

MITUTOYO, podjetje s tradicijo

Nudimo merilno in kontrolno orodje podjetja Mitutoyo, ki s svojo več kot 70 letno tradicijo, še vedno ostaja med najbolj zaželenimi orodji po celem svetu.

Za preverjanje dimenzij in položaja izvrtin in čepov, lahko izbirate med analognimi, digitalnimi ali centrirnimi merilnimi urami in mikrometri, za merjenje debelin pa so na voljo mikrometri in merilniki debeline, opremljenimi z analognimi in digitalnimi urami, z razdelki od desetinke do tisočinke milimetra. Kot eden redkih proizvajalcev ima Mitutoyo v svojem programu tudi digitalni mikrometer, s prikazom desetinke mikrona.

Ne spreglejte tudi odličnih profil projektorjev, s katerimi boste enostavno izmerili zobnike in druge manjše in srednje velike obdelovance oblik, ki jih z ročnimi merili ni moč izmeriti.


Ne glede na to, kaj iščete, pa naj bo to pomično merilomerilna ura, mikrometer, ki meri na mikron natančno ali pa profil projektor, merilnik trdote, ali merilnik hrapavosti, je Mitutoyo prava izbira za vas. . Natančnost in vzdržljivost naprav vas bo vedno znova prepričala. Mitutoyo ponuja tudi najboljše komplete jeklenih in keramičnih kladic, uporabnih tako za kontrolo vseh meril, kot tudi za kontrolo končnih meril v proizvodnji, ki so vrhunske kakovosti, njihova izdelava pa je podprta z uporabo najsodobnejših tehnologij. Pomembno je vedeti, da ima keramična kladica 10x boljšo odpornost na obrabo kot jeklena kladica.

Prelistajte katalog ali pa nam pošljite povpraševanje. Tukaj smo za vas!