ZGODOVINA

TOBO'S d.o.o., podjetje za trženje in proizvodnjo, Ljubljana, je podjetje v privatni lasti, ustanovljeno leta 1990, začetek tržnih aktivnosti pa sega v leto 1991. 
 
V začetku smo delovali kot maloprodajna trgovina z akustičnimi in TV aparati, ter s prodajo geodetske opreme v najetih trgovskih prostorih v Novih Fužinah. V tem zgodnejšem času delovanja podjetja se je vse bolj začela krepiti veleprodajna dejavnost, kar je pomenilo povečanje števila zaposlenih in s tem povezane tudi večje prostorske potrebe, tako da smo v začetku leta 1995 kupili lastne poslovne prostore na Celovški cesti, od leta 2003 pa imamo sedež podjetja v lastni poslovni stavbi v industrijski coni Vič – Rudnik.  

IN SEDANJOST 

Naši pogodbeni partnerji so praktično vsa večja trgovska in proizvodna podjetja v Sloveniji, saj raznolikost naših programov zadovoljuje številne naše kupce. V 32 letih delovanja podjetja smo uspeli pridobiti širok krog domačih in tujih kupcev in dobaviteljev. Ti so se v tem času prepričali o naši korektnosti, zanesljivosti in kvaliteti. 
 
Naše sodelovanje s kupci in dobavitelji temelji na obojestranskem zadovoljstvu in zaupanju, povečujemo obseg sodelovanja, naši medsebojni kontakti pa združujejo poslovni in prijateljski odnos.